Skip to content

Dier Natuurlijk Gezond

Natuurgeneeskundige therapie voor dieren

Over ons

Over ons

Hallo, ik ben Carmen

Dieren lopen als een rode draad door mijn leven. Mijn hele leven lang ben ik al omringd door dieren.

Momenteel heb ik zelf een hond (een Sheltie) en een duif. Ook mijn dieren worden wel eens ziek. Niet altijd werd daar een oorzaak voor gevonden. Reden voor mij om destijds te kiezen voor een holistische benadering, waardoor zaken in een breder spectrum tegen het licht werden gehouden. Hierdoor kreeg ik beter zicht op wat er speelde en kon ik mijn dier beter ondersteunen. Soms was genezing niet mogelijk, maar was er wel verbetering van levenskwaliteit.

Met deze holistische ervaringen in mijn achterhoofd, wilde ik dat meer dieren hiervan zouden profiteren. Daarom ben ik me in diverse onderdelen van natuurgeneeskunde gaan verdiepen. Tenslotte ben ik in 2017 begonnen aan de vierjarige Hbo-opleiding Veterinaire Natuurgeneeskunde bij Instituut Silverlinde in Breda. In juli 2021 ben ik afgestudeerd.
Tijdens mijn opleidingsperiode mocht ik wekelijks meelopen met een holistisch dierenarts. Hierdoor kon ik mijn kennis vergroten en uit eerste hand ervaren hoe natuurgeneeskunde in de praktijk werkt.

Ik zie er naar uit om jouw dier te helpen met zijn gezondheid!

 

Poedel op de heide
Broedende kip
Poes Mies op tafel